За нас

За Търговска Мрежа 73

Фирма „Търговска мрежа 73” е официален представител на мандра „Равногор” за град София и региона. Реализацията на продукцията се осъществява, както на дребно – във фирмените магазини „Млекарница”, така и на едро – със собствен транспорт и чрез своите партньори – хранителни, био магазини, заведения за обществено хранене и др.

Още от самото начало фирмената ни политика бе да предложим на Вас – нашите клиенти качествени продукти на разумни цени. Така и направихме – след обстоен анализ на редица бутикови млекопреработватели, се спряхме на тези, които ни впечатлиха най-много – а именно мандра „Равногор”. В следствие на ползотворното ни сътрудничество предлагаме най-богатата гама от млечни продукти на пазара като никога не спираме до тук – съвместно с мандрата непрекъснато дегустираме и разработваме нови и екзотични продукти.

С течение навремето, допълвайки асортимента на магазините и вярни на традицията да представяме по един прецизно избран български производител – се спряхме с удоволствие също така и на: месни деликатеси и колбаси „Жика”; вина от винарска изба „Старосел”; традиционни родопски сладка от диви и култивирани плодове и др.;

И за да задоволим в още по-голяма степен потребителските вкусове и желания – предлагаме богата гама вносни млечни продукти от Европа, както и гръцки салати, био маслини и зехтини.

За Мандрата

Мандра „Равногор” е разположена в едноименното село – екологично чист район на 1350 м. надморска височина в Баташкия дял на средни Родопи, където климатът е много благоприятен за узряването на продуктите и получаването на качествена продукция.

Производственият капацитет на предприятието за преработка е шест тона на ден. Самата мандра е реновирана и високотехнологична. Работи се целогодишно. Готовата продукция се реализира на вътрешния пазар.

В София мандра Равногор реализира своята продукция чрез верига магазини „Млекарница” и техните партньори. Качеството на произвежданата продукция е на високо ниво, за което мандра Равногор получи на 13 април 2006 година Сертификат за качество за категория първа.